Hliníkové stavby – Tomáš Zítka

PŘÍSTŘEŠKY PRO AUTA

SPOJTE SE S NÁMI.

REFERENCE

ROBUSTNÍ PROFILACE
S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ.

Pro výrobu těchto certifikovaných ocelových přístřešků je použit vysoce kvalitní a odolný materiál,  jedná se o unikátní řešení z pohledu antikorozní ochrany (3násobná ochrana proti korozi ve skladbě – žárové pozinkování + fosfátování ponorem + prášková lesklá vypalovaná barva při cca 200 °C). 

Uvedenou antikorozní ochranu můžete vidět i v automobilech, jedná se o stejné provedení. Toto platí pro všechny komponenty garáží, zahradních domků, přístřešků a pergol této výroby.

Standarní krytinou je systémově navržený trapézový plech, doporučujeme zakomponovat antikondenzační tkaninu, která slouží jako ochrana proti skapávání nakondenzované vody. Tkanina Dripstop není finančně nákladná a je velmi účinná. Další variantou střešní krytiny může být i polykarbonát.

Konstrukci lze doplnit o výplně (ocelový plech, designový plech, polykarbonát, dřevěné latě) či vytvořit přímo box, který bude součástí carportu, např. pro uložení zahradního nářadí, dílny, apod. Součástí mohou být také sekční vrata.

Technická orientace na nadstandardní kvalitu umožňuje poskytnout našim zákazníkům 10letou výrobní záruku (kromě dokupovaného příslušenství).